6 dage til afrejse

by rasmussvaneborg

Nu er der under en uge tilbage her i Danmark, før vi drager mod Cuba, hvor vores rejse begynder. Vi skal bo hos Luis Miguel (følg ham på twitter her) i hans Casa 1932, indrettet i cubansk art deco stil fra før revolutionen. Her skal vi bo de første tre nætter, og vi har været så heldige at få husets masterbedroom. I kan se flere billeder fra det smukke hus her.

Masterbedroom

Casa 1932 er beliggende i Havanas mest centrale bydel, Centro Havana. Kvarteret huser Cubas regeringsbygninger, og den famøse havnepromenade Malecon er kun et stenkast fra vores Casa. Vi håber at opholdet i kvarteret vil give et oprigtigt indblik i den cubanske hverdag, og vi glæder os til at opleve Havana.

 

Vi ankommer på Cuba mandag den 28. oktober 2013, hvor vi satser på at tilbringe de første 2 uger af vores rejse. Herefter går turen til Mexico City og Chiapas i Mexico, Antigua i Guatemala, Granada og islas de Ometepe i Nicaragua, Puerto Viejo i Costa Rica, Bocas del Toro i Panama, inden vi flyver hjem fra Panama City den 9. januar, så vi er hjemme den 10. januar 2014.

I kan følge med i vores rejse rundt i Mellemamerika her på bloggen, som vi vil forsøge at opdatere jævnligt.

 

Reklamer